ESRARENGİZ taş işaret
Moderatörler: SeRHaT21, OzaN, MaTRaX, MustanG, SEYRANİ
-
Re: ESRARENGİZ taş işaret
ustalar kimseyokmu sitete ne bu sessizlik
SELAM. TEK BİR FOTODAN NASIL BİR YORUM BEKLİYORSUN? BAŞKA FOTO NEDEN ÇEKMEDİNİZ VE YÜKLEMEDİNİZ. BU FOTOYA BAKARAK SÖYLEYEBİLECEGİM; AYAKKABILAR HARİKA. HEP ÖYLE PLASTİK AYAKKABILARIM OLMASINI İSTEMİŞİMDİR. ÇÜNKÜ 8 YILDIR AYNI SANDALETLERİ GİYİYORUM 

-
üzgünüm o ayakkabıları ödönç aldım ama adres ver sana ermenek markasını hediye edeyim. kargoyla.EDWARD yazdı:SELAM. TEK BİR FOTODAN NASIL BİR YORUM BEKLİYORSUN? BAŞKA FOTO NEDEN ÇEKMEDİNİZ VE YÜKLEMEDİNİZ. BU FOTOYA BAKARAK SÖYLEYEBİLECEGİM; AYAKKABILAR HARİKA. HEP ÖYLE PLASTİK AYAKKABILARIM OLMASINI İSTEMİŞİMDİR. ÇÜNKÜ 8 YILDIR AYNI SANDALETLERİ GİYİYORUM
-
folayacak başka birşey resimin anlamıne 1m topraktan cıktı kömürkültakibinde boşdiyor sanız yerine baharda ceviz fidanı dikeyim. 

tek resimle edvard ustanın dediği gibi ayakkabılar güzellll tam defineci işi biraz daha fotograflarsan iyi olur ayakkabıları değil ama
. Birde resmi actıgımızda ayıp ayıp şeyler cıkıyor sağ altta Mustang ustam lütfen ilgileniver ramazandayız yaaaaa öyle reklammı olur ya yiterrr yaaa resimleri cünüp ettiniz yaaa 

İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır.
-
ustam ayakkabular benim deyil resiçekerken kendi ayagım oradamı olurGiryaN yazdı:tek resimle edvard ustanın dediği gibi ayakkabılar güzellll tam defineci işi biraz daha fotograflarsan iyi olur ayakkabıları değil ama. Birde resmi actıgımızda ayıp ayıp şeyler cıkıyor sağ altta Mustang ustam lütfen ilgileniver ramazandayız yaaaaa öyle reklammı olur ya yiterrr yaaa resimleri cünüp ettiniz yaaa

slm şim dil olarak burda calışma yaptığınız belli bu taş kaç metrede cıktı yada bu taşı nası meydana cıkardınız kesin bılgı varsa bı yol ciziyo gibi duruyo ğeğer doğal deyilse tabı doğal gibi durmuyo
kolay gelsin 

-
slm değirmentaşı yüzeye çıkmıştı sonra kül kömür 150cm sonra bu işaret çıktı.TARAYICI yazdı:slm şim dil olarak burda calışma yaptığınız belli bu taş kaç metrede cıktı yada bu taşı nası meydana cıkardınız kesin bılgı varsa bı yol ciziyo gibi duruyo ğeğer doğal deyilse tabı doğal gibi durmuyokolay gelsin
sen 1.5 metre de deyil 2.metre de bulsan ne yaparsın mantık olarak DEVAM KARDEŞİM DEVAM DİYORUM BIZ 7 METRE DE DERE ÇAKILI GÖRMUŞ ADAMIZ DEVAM DİYORUM SANA SORU SORMA
-
kerdeşim ilgine teşekkür ederimTARAYICI yazdı:sen 1.5 metre de deyil 2.metre de bulsan ne yaparsın mantık olarak DEVAM KARDEŞİM DEVAM DİYORUM BIZ 7 METRE DE DERE ÇAKILI GÖRMUŞ ADAMIZ DEVAM DİYORUM SANA SORU SORMA

sonucu beklıyorum kardeş saygılarımla
kardeşim selamlar bu bulduğunuz işaret alttaki mahzenin krokisidir girişi ise tam uctadır zahmetli bir iş kolay gelsin kusurumuz oldu ise affola vesselam
Merhaba arkadaşım ben bunları yazdığımda sen belkide hedefine ulaştın.Hayırlı olsun şimdiden.İşaret yunan alfabesi G harfi yani go anlamına gelirdi.Git ulaş gir gibi anlamlara gelir.Evet burası bir giriş.Tekrar Hayırlı olsun..
GOKMEN GOK SEN ERMENEKLİMİSİN ?
izinsiz kazım yapmaktan,işaretleri tarumar etmekten kaçınalım.